Partypoint | Over Ons
15545
page-template-default,page,page-id-15545,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over Ons

Mogen we ons even voorstellen…

Wij zijn Fijnard & Yvonne Pellicaan, eigenaar van party- en cateringservice Party Point en gastheer/vrouw van een tweetal feestlokaties te weten “De Dorpskring” in Beesd en “De Betuwe Poort” in Rhenoy. Veel leesplezier op onze site en heeft u vragen en/of opmerkingen dan horen wij deze graag.

Party Point partyservice & catering kan bogen op een jarenlange ervaring met het verzorgen en organiseren van allerlei feesten en speciale gelegenheden. Wij verzorgen op uiterst professionele wijze uw volledige feest, bruiloft, opening, jubileum, diner, catering of andere happening.

Verse producten

Onze grootste kracht is de flexibiliteit in het aanbod en uiteraard de kwaliteit. Alles wordt ambachtelijk en met uitsluitend versproducten bereid.

Maatwerk

Ieder gelegenheid is een kwestie van maatwerk, als u ons de nodige gegevens verstrekt kunnen wij u van dienst zijn met een vrijblijvende offerte.

Betrouwbare partners

Ook kunnen wij u in contact brengen met onze betrouwbare partners op het gebied van o.a. entertainment, tenten bouwer, en decoratie.

Advies

Tevens kunnen wij u op professionele wijze op allerlei vlakken adviseren op basis van onze jarenlange ervaring op het gebied van catering en organisatie.

Uw wens… onze uitdaging!